Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018

Gösterim: 993

Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi Düzenledik


Kariyer ve Girişimcilik Topluluğumuz tarafından alanlarında uzman isimlerin katılımı ile “Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” düzenlendi. Öğrencilerimizin girişimcilik ve kariyer planlamalarında yol haritasını oluştururken izlenmesi gereken yolların anlatıldığı zirveye Orhan Gürbüz, İhsan Turgut ve Cemal Özen katıldı.
Zirvede ilk olarak dijital dünyadaki girişimleri ile başarı yakalayan Orhan Gürbüz söz aldı. Gürbüz kendi işini yapmak isteyen öğrencilere kendi girişimcilik hikayesini anlatarak, 15 yıllık kurumsal deneyimlerini paylaştı. Dijital dünyada var olmanın iş yaşamındaki önemine değinen Gürbüz; “Günümüzde bir işi yapmak istiyorsanız dijital çok önemli. Dijitalde görünüz olursanız başarı oranınız da aynı oranda artmaktadır.” dedi. Gürbüz konuşmasında ayrıca sosyal medya, dijital pazarlama, adwords, satış, iletişim, pazarlama konularında bilgiler paylaştı.
Programda MÜSİAD Bandırma Şubesi Eski Başkanı İhsan Turgut ve Cemal Özen ise kariyer hayatları hayatlarıyla ilgili tecrübelerini anlattılar. 
Program sonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe ve konuşmacılar tarafından öğrenciler için burs ve çeşitli alanlarda eğitim içeren çekiliş yapıldı. Zirve konuşmacılara verilen teşekkür plaketi ve çiçek ile sona erdi.